O mně

Jmenuji se Šárka a jsem srdcem a duší za obchodem Yarn Queen Prague, což je splněný sen o místě plném barev, přízí a kreativity. K pletení mě to vždycky táhlo, a když jsem zjistila, že nemám kde sehnat ty správné příze a jehlice, napadlo mě: „Určitě nejsem jediná, kdo tohle řeší!“ A tak se zrodil můj vlastní obchod s pletacími přízemi.

Předtím jsem strávila přes 25 let v obchodním světě, od školní jídelny až po korporáty, kde jsem řídila týmy obchodních zástupců a často jsem byla na cestách. Jenže postupně jsem zjistila, že mě to už netěší. Nepotřebovala jsem honit kariéru, chtěla jsem víc času na svou vnučku, na sebe, a hlavně na to, co mě opravdu baví – pletení! Takže jsem se odvážila změnit kurz a v roce 2019 otevřela Yarn Queen.

Nebudu lhát, začátky byly náročné – všechno jsem se učila od základů, od vedení e-shopu až po marketing na sociálních sítích. Ale dneska můžu říct, že to stálo za to! Můj obchod roste, komunita kolem pletení je plná skvělých lidí a já jsem našla rovnováhu mezi prací a osobním životem.

Mám kolem sebe tým lidí, kterým věřím, a můžu se soustředit na to, co mě baví nejvíc – sdílet lásku k pletení s ostatními. Navíc jsem začala hodně cestovat, jak říkám své vnučce: „Jedu za klubíčky!“ A angličtina? Tu jsem si vybrousila přímo v praxi, díky zákaznicím a dodavatelům.

Pokud máte chuť se ponořit do světa pletení, ráda vás přivítám v mém obchodě nebo na některém z našich pravidelných pletacích setkání. Těším se, až se společně ponoříme do světa klubíček, jehlic a nekonečných možností tvoření!

Podcasty nejen o pletení